Пиле в сос от горчица и праз лук



Приготвяне
30 минути
Порции

6

Начин на приготвянe
Нарежете пилето на порции го подправете, като намажете със сухата горчица. Запържете в загрято олио до златисто. Извадете пилето и прибавете нарязания праз лук, чесъна и като омекнат добавете виното. Оставете леко да се изпари, прибавете бульона и задушете за 7 минути. Добавете сметаната, пилето, черния пипер и задушете за още 10 минути, докато соса се сгъсти.
Още по темата

Смесете зехтин, градински чай, чесън и джинджифил с пилето в купа, разбъркайте добре и оставете да престои за 30 минути в хладилник. След това запържете месото в...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп