Риба с гриловани ябълки и картофи

Апетитно и здравословно предложение за вечеря


Приготвяне
45 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Рибните филета се мажат с олио, посоляват и натриват с тарос. Ябълките и картофите се почистват, измиват и нарязват на парчета. Мажат се с мазнина. Включва се скара за загряване. Намазва се с олио. На решетката се подреждат ладиите и кръговете. Изпичат се и от двете страни. Готовите се слагат в купа. После се изпичат и рибните филета. Сервира се филе риба, гарнирано с гриловани ябълки, картофки и кръг лимон.
Още по темата

Филетата се овкусяват със сол и черен пипер. Подреждат се в тава и се покриват с нарязан на филийки чесън, галета, магданоз и настърганите домати. В тавата се добавя и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп