Панирани пържоли

Крехки панирани месца с хрупкава коричка


Начин на приготвянe
Месото се нарязва на порции като за пържоли и лекичко се начуква. Овкусява се със сол и черен пипер. Картофите се обелват и се настъргват на едро. Към тях се прибавя яйцето, нарязания на ситно копър, сметаната, брашното и накрая се овкусява със сол. Пържолите се овалват в приготвената смес и след това се пържат в силно загрята мазнина. Поднасят се топли, с поръсен отгоре настърган кашкавал. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата

Пържолите се начукват добре, посоляват се, поръсват се с черен пипер и се овалват в брашно. Панировката се приготвя, като настърганият кашкавал се смесва с 2 с.л....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп