Панирани патладжани с кайма

Удивително хрупкави и апетитни патладжани


Начин на приготвянe
Обелените и издълбани патладжани се сваряват в подсолена вода. Отцеждат се хубаво и се пълнят с каймата. Тя се приготвя, като се омесва с 1 яйце, сол, черен пипер, 1/2 филия хляб, накиснат и изцеден от водата, магданозът и сиренето. Каймата се притиска добре към патладжана, овалва се в галета, а после в разбито яйце и се пържи в обилна мазнина.
Още по темата

Почистете патладжаните и ги нарежете на кръгчета. Панирайте ги в брашното и ги запържете, като ги извадите върху салфетка. Нарежете на ситно лука, спанака, салата,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп