Панирана моцарела
Апетитно предястие за всеки ден
Приготвяне
30 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В купа смесете разбитите яйца с водата. Отделно смесете галетата с чесъна и солта. В трета купа брашното с царевичното нишесте. Загрейте дълбока тенджера с олиото за пържене на маслена баня. Настройте котлона на средна температура.
Една по една оваляйте всички топки моцарела първо в сместа с брашното, после в яйчената смес и накрая в галетата. Пържете до златисто и след това поставете готовите топки моцарела върху кухненска хартия, за да се отцедят.
Още по темата
Котлетите се приготвят от бутчетата и гърдите на пилето. От едно пиле могат да се приготвят 4 котлета - два от бялото месо и два от бутчетата. Костта на бутчетата се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп