Миди пане
Апетитно предястие за всеки ден
Приготвяне
25 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
След като мидите са размразени и измити, накисват се в марината от сока от изстискания лимон и ситно нарязания копър. Овкусяват се със сол и се оставят да престоят 2 ч. Яйцата се разбиват и в последователност първо в яйцата, след това в брашно се потапят мидичките. Изпържват се в силно нагорещена мазнина до получаване на златист загар.
Още по темата
Кашкавалът се нарязва на филийки. След това всяко парче се потапя в купа с вода, овалва се в брашно, след това в разбитите яйца, а накрая в галетата. Слага се в тиган...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп