Този рибен пай е перфектно предложение за уикенда
Яйцата се сваряват. Приготвя се плънката, като в тенджера се налива млякото, добавят се рибата, скаридите и дафиновият лист. Кипва се на бавен огън и се вари около 8 минути. Сваля се от котлона и се оставя да се охлади под капак. Дафиновият лист се маха, рибата се отцежда и се накъсва на ситно. В намаслена тава се поставя единия лист бутер тесто. Върху тестото се рибата и скаридите. В млякото, в което се е варила рибата, се добавя сметаната. Брашното се запържва на тиган до златисто в половината масло. Добавя се млечната отвара и при непрекъснато бъркане сосът се кипва. Готви се още 3 минути при непрекъснато бъркане. Сваля се от котлона, добавя се половината нарязан на ситно магданоз, индийско орехче и солта. С този сос се залива рибата и се добавят нарязаните варени яйца. Най-отгоре се слага и другия лист тесто. Пече се 25 минути в предварително загрята на 180С фурна.