Запеканка с филе от треска
Приготвяне
60 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете гъбите, лука на ситно и ги запържете, прибавете 1 с.л. брашно, разбъркайте добре и отстранете. Почистете добре рибата, подправете на вкус и оваляйте в останалото брашно като запържете до златисто. Разбийте яйцето, прибанете сметаната, настъргания кашкавал и разбъркайте добре. В намаслена тава наредете гъбите, рибата, залейте със сметановия сос и запечете при 200 градуса за около 20 минути.
Още по темата
Смесват се добре зехтинът, чесънът, лимоновият сок, копърът, лимоновата кора и горчицата. Слага се сол на вкус. Целината се обелва и се нарязва на резени с дебелина...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп