Пай с бекон

Пай с бекон Лакомник

Апетитен и лесен обяд само за 40 минути

Пай с бекон
Време за приготвяне
Приготвяне
40 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг готово тесто за пица

300 г бекон

2 глави лук

200 г кашкавал

1 връзка зелен лук

2 яйца

75 мл сметана

сол на вкус

черен пипер на вкус

щипка индийско орехче

Начин на приготвянe

Разточете тестото в предварително намаслена тава, като извадите краищата и го набодете с вилица. Изпечете тестото при 180 градуса за 10 минути и оставете да се охлади. Нарежете лука и бекона на малки кубчета и ги запържете за 15-20 минути. Настържете кашкавала, смесете го с разбитите яйца, добавете сметаната, подправките и разбъркайте добре. Сипете бекона и лука върху тестото на равен слой, залейте с яйчената смес и запечете за 15-20 минути.  

Още по темата
Още по темата
Пай с гъши дроб
Добавете към брашното добавете маслото, нарязано на парченца, щипка сол, студената вода. Замесете меко еластично тесто и го завийте в прозрачно домакинско фолио....
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц