




Добавете към брашното добавете маслото, нарязано на парченца, щипка сол, студената вода. Замесете меко еластично тесто и го завийте в прозрачно домакинско фолио. Поставете го в хладилник поне за 1 час. След това разточете тестото. Поставете го за половин час в хладилника.
Нарежете две филийки от замразения гъши дроб на кубчета и го сложете в загрят тиган да се запържи. Добавете черен пипер, зехтин, предварително накиснатите манатарки и пасирани скилидките чесън.
Извадете тестото и го разточете на тънка около 1 пръст кора. В средата изсипете плънката и завийте на голямо руло. Плънката е доста и тестото само леко ще я покрива отстрани. Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна изпечете за около 20 минути или докато получи златист цвят.
