Ориз със спанак и орехи

Сгответе бързо и хапнете вкусно


Приготвяне
40 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Смесете джинджифила със ситно нарязаните чесън и лук, прибавете зехтин и задушете на силен огън за около 3 минути. Прибавете кимиона, ориза, горещия бульон, разбъркайте и оставете на слаб огън за около 25-30 минути, като разбърквате. Снемете от котлона и оставете ястието за 10 минути покрито с капак. Смесете с едро нарязания спанак
Още по темата

Запържвате лука, после каймата и подправките и накрая прибавяте доматите и ориза. Като се посвари ориза, слагате боба и царевицата, накрая се прибавят двата бульона и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп