Запържен ориз с ананас по китайски



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Сварете ориза в 2 чаши вода и чашата кокосово мляко за около 20 минути. Запечете леко в слабо нагрят тиган за 2-3 минути кубчетата сирене. Оставете да се охлади за няколко часа. Загрейте зехтина на средно силен огън и запържете джинджифила докато усетите аромата му. Добавете лука и запържете за 1-2 минути. Добавете ананаса, зелена чушка, моркови, царевица, грах и кашуто. Запържете още 4-5 минути като разбърквате. Добавете ориза и разбъркайте. Добавете сиренето, соевия сос, сладко-киселия сос, чилито и сол и леко разбъркайте. Поръсете със зеления лук.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп