Ориз по селски
Икономично, бързо и вкусно ястие
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Лукът се запържва в олиото, прибавя се ориза и той се запържва за малко. Заливат се с 4 ч.ч. гореща вода и се слагат обелените и нарязани домати, лютата чушка, счукания чесън и сол. Ястието се задушава на тих огън, докато ориза попие течността.
Още по темата
Оризът се накисва в купичка с вода. Месото се обезкостява и реже на кубчета. Слага се в тенджера. Налива се 3- 4 ч.ч. вода. Съдът се поставя на включен котлон. Оставя...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп