Нежен сладкиш с маскарпоне и боровинки

Нежен сладкиш, който се топи в устата


Начин на приготвянe
Смелете бисквитите и ги смесете с маслото и кафявата захар. Когато сместа стане компактна я разпределете равномерно във форма за печене. След това разбийте белтъците на твърда пяна и смелете боровинките в блендер, след което добавете към тях жълтъците с маскарпонето. Накрая добавете и разбитите белтъци. Сложете плънката върху тестото и печете в предварително загрята фурна за около 30 минути на 150С. Оставете сладкиша да изстине и го намажете със сладко от боровинки.
Още по темата

Накиснете сушените плодове в топла вода за 15 минути. След това ги нарежете на малки парченца. В купа поставете пресятото с бакпулвера брашно, захарта и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп