Наденица с леща
Вкусен, икономичен и лесен за приготвяне обяд
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сложете лещата в тенджерата и залейте със студена вода. Прибавете мазнината, зеленчуците, почистени и нарязани, и подправките. Затворете тенджерата и варете 15 минути. През това време нарежете наденицата и я запържете леко в малко мазнина. След като отворите тенджерата, прибавете наденицата и варете още няколко минути.
Още по темата
Наденицата се обелва и се нарязва на парченца. Картофите се нарязват на кубчета. Всичко се подрежда в намазнена тава. Между картофите и наденицата се слагат парченца...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп