Наденица с картофи и топено сирене

Ароматно предложение за бърз и икономичен обяд


Начин на приготвянe
Наденицата се обелва и се нарязва на парченца. Картофите се нарязват на кубчета. Всичко се подрежда в намазнена тава. Между картофите и наденицата се слагат парченца топено сирене. Ястието се запича в предварително загрята на 200С фурна за около 40 минути. Поръсва се с настъргания кашкавал и магданоз и се запича за още 5 минути.
Още по темата

Наденицата се нарязва, доматеното пюре се размива с малко вода, а яйцата се разбиват с прясно мляко. На дъното на намазнена малка тавичка се слагат няколко разтворени...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп