Миш-маш за обяд - вкусно, бързо и лесно
Вижте 5 неустоими варианта на любимото ястие
Автор:Лакомник
Какво по-практично има от великата комбинация - яйца, бяло сирене, масло, лук, чушки и домати. Миш-машът е една от големите гордости на родните кулинари. В почти всеки дом се пази рецепта от времето на бабите ни. Така, както са го приготвяли те, така го правим и днес - блажен, уханен с типични български вкусове. Не липсват и вариации.
Можете да го направите със или без сирене или пък в комбинация с извара и сирене, а защо не и да експериментирате с малко кашкавал. Чушките могат да са прясно изпечени или от буркан. Има едно единствено изискване, което не бива да пренебрегвате, а именно да не забравите да попарите доматите и да отстраните люспите им.
Вижте нашите 5 предложения за обяда днес. Добър апетит!
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп