Мини щруделчета с мармалад

Лесно лакомство за следобеда


Начин на приготвянe
От всички съставки без мармалада (маста се разтопява предварително) се омесва меко и гладко тесто. Разделете го на четири и от всяка част разточете кора. Намажете ги с по-гъст мармалад. След това прегънете страните върху плънката, така че да се оформи щрудел. Нарежете корите на малки парчета и печете в предварително загрята фурна на 200С около 20-тина минути. Готовите щруделчета поръсете обилно с пудра захар, смесена с ванилия.
Още по темата

Загряваме прясното мляко на среден огън. Разбиваме жълтъците със захарта, а брашното – с 1 ч.ч. от загрятото мляко. Смесваме жълтъците и брашното и прибавяме към...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп