Месна баница

Невероятна вкусотия за хапване през целия ден


Приготвяне
60 минути
Порции

8

Начин на приготвянe
Нарежете гъбите и ги смесете с нарязаните домати, ситно нарязания магданоз и разбъркайте добре. Прибавете към каймата ситно нарязания лук, подправете и разбъркайте, като смесите с гъбите, доматите и зелените подправки. Разрежете на две първата кора за банизата и сложете от получената смес, завийте добре и сложете в намаслена тава. Направете същото с останалите кори. Залейте баницата като смесите настъргания кашкавал, сметаната, маслото и яйцата. Запечете за около 35-40 минути при 200 градуса.
Още по темата

Пресейте брашното и поставете в широка тава, като в средата направите кладенче. Прибавене в него солта и оцета. Постепенно и по малко прибавайте хладка вода и замесете...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп