Мезе от сини сливи в бекон

Атрактивно и вкусно предястие за вашите гости


Приготвяне
20 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Нарязва се беконът на ивици с ширина 2 - 3 см. и дължина около 6 - 7 см. Взима се една ивичка и се увива около сушения плод. След това се забожда с малка дървена клечка. След като се завият всички рулца, се слагат в леко намазана с масло тава и се поставят в загрята фурна за около 5 - 10 мин., докато беконът се запече. Можете да използвате сини сливи, фурми или други сушени плодове.
Още по темата

Марината се приготвя като се нарежат на едри парчета лукът, целината и чесъна. Поставят се в 1 л вода заедно с другите подправки и се варят 10 минути. Оставя се да...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп