Маслени бисквити с канела

Хрупкави и ароматни домашни бисквити


Начин на приготвянe
В купа се пресява брашното, бакпулверът и солта. В друга купа се разбиват кравето масло и захарта около 3-4 минути.Прибавят се едно по едно яйцата, като след всяко яйце се разбива добре. Добавят се пресятото брашно и се разбърква добре. Фурната се загрява на 180 С. Намаслява се тавата за печене или се застила с хартия за печене. В малка купа се смесват захарта и смляната канела. От тестото се оформят бисквити, които се овалват в канелено-захарна смес. Нареждат се в тавата и се пекат се 12-15 минути или докато краищата на бисквитите се зачервят.
Още по темата

В голяма купа се смесват двата вида брашно, бакпулверът, захарта и солта. Сместа добре се разбърква. Добавя се маслото, нарязано на кубчета и с пръсти се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп