Маслени бисквити с парченца шоколад

Хрупкави и ароматни домашни бисквити


Начин на приготвянe
Размекнатото масло се разбива със захарта. Добавят се брашното, бакпулвера, разбърква се добре и се прибавят едно по едно яйцата. Накрая се слага и шоколадът. Получава се лепкаво тесто, което се оставя 10 минути в хладилника. С помощта на малка лъжичка ,която се топи във вода се оформят не големи бисквити върху тава покрита с хартия за печене, на разстояние една от друга. Бисквитите се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна, до получаване на златист загар.
Още по темата

Нишестето се разтваря в топла вода. Млякото и сметаната се смесват в касерола. Добавят се четири супени лъжици захар. Съдът се поставя на включен котлон. Бърка се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп