Маслен браунис с бишкоти

Атрактивен сладкиш, който ще ви достави невероятно удоволствие


Начин на приготвянe
Маслото се разбива със захарта до побеляване. Прибавят се едно по едно яйцата, разтопеният шоколад, млякото, смлените орехи и натрошените бишкотите. Всичко се разбърква добре и се изсипва в намокрена тортена форма. Притиска се леко и се оставя 24 часа в хладилника. След като се извади от формата, сладкишът се декорира по желание.
Още по темата

Разбиват се яйцето със захарта. След това се прибавят олиото и киселото мляко. Шоколадът се разтопява на водна баня и след като се охлади, се излива на тънка струя,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп