Малки кюфтета със сусам



Приготвяне
1 час
Порции

3

Начин на приготвянe
Смесваме каймата с кромид лука, яйцето, галетата, ригана, черния пипер и сол на вкус. От получената смес оформяме малки кюфтета, които леко овалваме в брашното. Изпържваме ги в олиото на среден огън, след което ги намазваме с крема сиренето. Подреждаме ги върху алуминиево фолио, предварително посипано със сусама, и отново ги овалваме. Набождаме готовите кюфтета на готварски клечки (може и клечки за зъби) заедно с парче краставица.
Още по темата

Зеленчуците се поръсват със солта, ригана, лимоновата кора и натрошения дафинов лист. Слагат се върху поставка за варене на пара за 20 мин. През това време каймата се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп