Лятно тирамису

Невероятен летен десерт без печене


Начин на приготвянe
Бишкотите се потапят в ром, като това се прави бързо, за да не се размекнат.
Нареждат се в подходяща форма. Маскарпонето се разбива заедно със сметаната, пудрата захар и ванилията. Сместа се нанася върху първия ред бишкоти и отгоре се разпределят плодовете. Следва ред бишкоти, маскарпоне и се завършва с плодове. Оставя се в хладилник за около час.
Още по темата

Разбъркайте нескафето с рома и половината от настъргания черен шоколад. Разтопете сладоледа. Бишкотите се потапят в кафяната смес и се подреждат на дъното и отстрани...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп