Лимонови бутчета

Ароматна и лесна идея за обяд или вечеря


Начин на приготвянe
Почистете добре бутчетата. Нарежете лимона на тънки филии. Внимателно отделете кожата от бутчето, но не до края. Подправете на вкус и сложете в нея лимонени филии, като затворите с кожата. Загрейте олиото и маслото и запържете до златисто бутчетата. Прибавете подправките, запържете за 2-4 минути и запържете до готовност като добавите и виното.
Още по темата

Загрейте фурната до 200 градуса. Изрежете джоб хоризонтално във всяко филе. Смесете крема сиренето, доматите и галетата. Напълнете с получената смес всеки джоб....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп