Задушени пилешки пържоли със зеленчуци
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете месото на средни парчета и подправете със сол и черен пипер. Оваляйте пилето в брашно и запържете за кратко в предварително загрята мазнина за около 5 минути. Извадете месото и в същата мазнина запържете лука до златисто. Прибавете моркова, целината, чесъна, дафиновия лист, мащерката, сол, черен пипер, виното и бульона. Задушете на умерена температура докато продуктите омекнат добре. Малко преди да са готови прибавете пилето и оставете още 5 минути. Ако ястието е твърде рядко, прибавете малко брашно, като разбъркате добре.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп