Кюфтета със сусам

Вкусна идея за хрупкави и сочни кюфтенца


Начин на приготвянe
Смесваме каймата с кромид лука, яйцето, галетата, ригана, черния пипер и сол на вкус. От получената смес оформяме малки кюфтета, които леко овалваме в брашното. Изпържваме ги в олиото на среден огън, след което ги намазваме с крема сиренето. Подреждаме ги върху алуминиево фолио, предварително посипано със сусама, и отново ги овалваме. Набождаме готовите кюфтета на готварски клечки (може и клечки за зъби) и поднасяме с гарнитура по желание.
Още по темата

Замесете каймата с червения пипер, солта, чубрицата и сминдуха. От получената смес направете малки кюфтенца и ги изпържете. Наредете ги в намазана с мазнина тавичка и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп