Кюфтета по овчарски

Апетитна рецепта за леко делнично меню


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Замесете каймата с червения пипер, солта, чубрицата и сминдуха. От получената смес направете малки кюфтенца и ги изпържете. Наредете ги в намазана с мазнина тавичка и ги залейте с предварително приготвената смес от киселото мляко, разбито с яйцата, счукания чесън и малко сол. Полейте отгоре с разтопеното масло и запечете ястието.
Още по темата

Поставяме каймата в подходящ съд и към нея прибавяме предварително 1 глава нарязан кромид лук и 1 яйце. Поръсваме с кимион, риган, сол и черен пипер. Омесваме добре...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп