Кюфтета с яйца



Приготвяне
40 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Нарежете на ситно лука и отделно яйцата. Запържете лука до златисто и го смесете с яйцата, подправете на вкус и разбъркайте. Накиснете хляба в млякото и го добавете към каймата, разбъркайте и оформете кюфтета. Леко ги сплескайте и в средата на всяко сложете от яйцата и лука, загърнете добре и наредете кюфтетата в намаслена тава. Запечете при 180 градуса за около 40-45 минути. По желание може и да ги запържите.
Още по темата

Каймата се омесва заедно с лука, 1 яйце, сол, черен пипер и накиснатия и изстискан хляб. Оформят се кюфтета и се пържат. Празът се нарязва на ситно и се изпържва в...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп