Кюфтета с кайма и боб

Малко нетрадиционни, но уникално вкусни кюфтета


Начин на приготвянe
Бобът се сварява, отцежда се и се пасира. Картофите се сваряват, обелват се и се пасират. Смесват се и се прибавят към тях каймата, настърганият лук, сол, черен пипер, накиснатият във вода и изстискан хляб, магданоз и яйцата. Сместа се омесва много добре и се оформят кюфтета, които се овалват в галета и се пържат в сгорещената мазнина.
Още по темата

Нарязаните на ситно лук, морков и чушка се задушават в тиган със затоплено олио. Боба се отцежда, прибавят се задушените зеленчуци, всичко се намачква с вилица,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп