Кюфтета от херинга
Малко по-различни кюфтенца, но изключително вкусни
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Изчистените и обезкостени херинги се смилат заедно с лука и чесъна. Омесват се с накиснатия и отцеден хляб, пастата от сардели, яйцето, ситно нарязаните каперси, сол и черен пипер. Оформят се малки кюфтенца, овалват се в галета и се пържат в олиото от двете страни. Сервирайте с гарнитура по желание.
Още по темата
Накиснете херингата в мляко за ½ час (ще бъде по-малко солена и по-крехка). Нарежете лука на кубчета или парчета. Отцедете херингата и я нарежете на парчета с...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп