Кюфтета в сметанов сос и гъби



Приготвяне
60 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Подправете каймата на вкус, прибавете яйцето и разбъркайте добре. Оформете кюфтета, като в средата на всяко сложите парче кашкавал и завиете добре. Пригответе соса, като нарежете и запържите гъбите, прибавете лука, подправете и залейте със сметаната. Залейте готовите кюфтета със соса и запечете за 30 минути при 200 градуса.
Още по темата

Сложете в тенджера лещата и 3 чаши вода и оставете да кипне, докато лещата се свари напълно, за около 40 минути. Докато се вари лещата сложете булгура в 1 чаша топла...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп