Кюфтенца от наденица

Интересно, бързо и апетитно предложение за обяд или вечеря


Начин на приготвянe
Хлябът се натопява във вода и се изстисква добре. Ловджийската наденица се нарязва на малки кубчета, спанакът се накълцва, а целината се настъргва. Лукът и магданозът също се нарязват дребно. Всички продукти заедно с яйцата, брашното и гриса се разбъркват и се подправят със сол и черен пипер. От сместа се оформят кюфтенца и се слагат в леко подсолена вряща вода. Изваждат се веднага щом изплуват. Готовите кюфтенца за намазват с разбитите яйца и се пекат в предварително загрята на 180С фурна до златисто. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата

Картофите се обелват и се сваряват. Още докато са топли се намачкват на пюре прибавят се сиренето черният пипер червеният пипер магданоза нарязан на ситно и солта. От...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп