Курабийки с шоколад

Икономично лакомство за хапване през целия ден


Начин на приготвянe
Замесва се тесто от брашното, разстопеното краве масло, пудрата захар, настърганата лимонова кора и щипка сол. Разточва се на кора, дебела около 2 см, и се изрязват кръгчета с чашка. Нареждат се в намаслена тавичка и се пекат в умерана фурна (180 градуса) до порозовяване. Шоколадът се настъргва на ситно ренде и се разбърква с омекнатото масло. Опечените сладки се слепват две по две с така приготвения шоколадов крем.
Още по темата

Смесете содата с киселото мляко и разбъркайте с брашното. Добавете натрошеното на едро сирене. Разбъркайте добре. С намазнени в олио ръце оформете курабийки и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп