Крокети с кренвирши
Приготвяне
60 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Картофите се сваряват и още топли се намачкват. Прибавят се сол, брашно, 1 жълтък и 1 яйце. Омесва се тесто, късат се малки топчета, които се разплескват на питки. Кренвиршите се сваряват, обелват и се разделят на три парчета. Слага се по едно парче във всяка питка и се завива на крокет. Овалват се в галета и се пържат в силно сгорещено олио.
Още по темата
Сварете картофите необелени до готовност. Сварете пилешкото в подсолена вода. Запържете ситно нарязания лук, нарежете пилешкото на кубчето и запържете с лука....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп