Крехко свинско в пикантен сос

Ароматно и вкусно ястие за обяд или вечеря


Приготвяне
60 минути
Порции

6

Начин на приготвянe
Сварете месото с малко вода, щипка куркума и малко сол в тенджера под налягане, докато омекне. Загрейте олиото в подходящ тиган и задушете лука, лютите чушки и джинджифиловата паста за 3-4 минути. Добавете доматите, чилито, кимиона, кориандъра и запържете докато изври течността от доматите. Внимавайте да не загори. Добавете чесъна и малко вода, колкото да продължи да къкри още 10 минути. Украсете с листата от кориандър. Сервирайте с гарнитура от бял ориз или картофено пюре.
Още по темата

Начукайте месото с чукче. Смесете месото с горчицата, оцета, меда, соевия сос, водата, магзаноза и чесъна и затворете в найлонов плик. Разбъркайте и сложете в...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп