Свинско с копър

Свинско с копър Лакомник
Свинско с копър
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

600 г свинско месо

1 стрък розмарин

1 стрък прясна мащерка

6 скилидки чесън

зехтин

4 малки парчета корен от копър

2 глави лук

2 ч.ч. бяло вино

сол на вкус

черен пипер на вкус

Начин на приготвянe

Набодете месото на няколко места с дълбочина 2 см, в прорезите сложете разрязаните на половина чесън, розмарин и мащерка. Запържете месото в предварително загрята мазнина. Нарежете корена от копър на 4 части. След 15 минути ги прибавете към месото, добавете лука и бялото вино. Оставете да се задуши за около 25 минути. Извадете месото и оставете соса да ври още няколко минути. При сервиране нарежете месото на порции и залейте със соса.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц