Домашен десерт, с пленителен аромат и изключителен вкус
Изчистваме бананите, нарязваме на тънки филийки. Оставаме ги в съд, поливаме ги с ром и пудра захар и оставаме в хладилника за 30 мин. Слагаме в тенджера млякото и ванилията и оставяме да заври на среден огън. Махаме от огъня и оставяме да изстине. Разбиваме с миксера яйцата, жълтъците и захарта. Прибавяме брашното и млякото и бъркаме непрекъснато. Слагаме в тенджера сместа, поставяме на тих огън и оставаме крема да се сгъсти. Махаме от огъня прибавяме маслото и смлените на блендер бишкоти. Оставяме крема да изстине, като го разбъркваме от време на време. Разделяме сместта за 6 порции. В голяма чаша слагаме 1/4 от крема малко банан нарязан на филийки, карамелизирани орехи.Продължаваме да редим така крема, докато свършат продуктите. От горе слагаме карамелизирани лешници. Тази технолагия се отнася за приготвяне на всички чаши.