Качамак с бъркани яйца
Приготвяне
1 час
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В тавичка се сипват брашното, солта и водата. Поставя се в предварително загрята фурна и се пече около 20 минути, може от време на време да се разбърква. След като е готов, качамакът се сипва в подходящ съд, в който ще се сервира на масата. Прибавя се натрошеното сирене. В половината масло се изпържват бърканите яйцата, но да не са твърди. Сипват се върху качамака. Останалото масло се разтопява и в него се запържва червеният пипер, като се внимава да не прегори. Изсипва се върху яйцата.
Консумира се, докато е топло.
Още по темата
Пилешките бутчета се поръсват със сол и черен пипер. Приготвя се паста, като се смесват заквасената сметана, мед, лимонов сок, соев сос, червен пипер. С четка се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп