Катми с кашкавал

Много лесна и бърза закуска


Приготвяне
45 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Пресейте брашното. Стоплете леко млякото и размийте маята със захарта вътре. Разбийте яйцето. Настържете кашкавала. Объркайте всичко много добре в дълбока купа. Оставете да втаса настрани за 30 мин. Загрейте тигана намазан леко с олио само първия път, после да не залепват катмите. С черпак изсипете на 3 места в тигана. Печете ги от двете страни, като ги обръщате.
Още по темата

Приготвя се редко тесто от брашното, прясното мляко, разбитото яйце и щипка сол. В намазан с малко масло тиган се изпичат катми с дебелина около 1/2 см. Чушките и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп