Картофено суфле с гъби

Бърза и лесна вкуснотия за делничните дни


Начин на приготвянe
Обелваме и нарязваме на ситно лука. Измиваме и нарязваме магданоза. Задушаваме ги. Прибавяме почистените, измити и нарязани гъби. Поръсваме с къри, сол и черен пипер и разбъркваме. Обелваме и нарязваме картофите. Слагаме половината от тях в тава и посоляваме. Сипваме приготвената смес върху картофите, а отгоре слагаме останалите картофи. Посоляваме и заливаме със сметаната. Печем около 45-50 минути в предварително загрята фурна.
Още по темата

От картофите направете пюре. В тиган задушете лука и останалите зеленчуци. В йенска тенджера /може и в обикновена тава/ изсипете половината от картофеното пюре. Отгоре...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп