Картофено суфле с гъби
Бърза и лесна вкуснотия за делничните дни
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Обелваме и нарязваме на ситно лука. Измиваме и нарязваме магданоза. Задушаваме ги. Прибавяме почистените, измити и нарязани гъби. Поръсваме с къри, сол и черен пипер и разбъркваме. Обелваме и нарязваме картофите. Слагаме половината от тях в тава и посоляваме. Сипваме приготвената смес върху картофите, а отгоре слагаме останалите картофи. Посоляваме и заливаме със сметаната. Печем около 45-50 минути в предварително загрята фурна.
Още по темата
От картофите направете пюре. В тиган задушете лука и останалите зеленчуци. В йенска тенджера /може и в обикновена тава/ изсипете половината от картофеното пюре. Отгоре...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп