Канелони със сос Бешамел

Бърз и апетитен обяд само са 45 минути


Начин на приготвянe
Разбиват се яйцата и натрошеното сирене. Подправя се сместа и се пълнят канелоните. Подреждат се на един ред в тавичка.
За соса се разтапя се маслото в което се запържва брашното и се налива топлото мляко. Бърка се непрекъсната до лекото му сгъстяване. Овкусява се със сол и черен пипер. Излива се върху канелоните. Похлупва се с капак или фолио и се пече на 200 С около 30 или до готовност. Когато е готово се поръсва с кашкавала и се оставя за още малко във фурната да се запече.
Още по темата

Смесете изварата със захарта, добавете стафидите, яйцето и разбъркайте добре. Напълнете канелоните с получената смес и ги наредете в намаслена тава. Пригответе соса...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп