Канелони с извара и млечен сос

Канелони с извара и млечен сос Лакомник
Канелони с извара и млечен сос
Време за приготвяне
Приготвяне
40 минути
Порции
Порции
7
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 пакет канелони

400 г извара

3 с.л. захар

1/2 ч.ч. стафиди

1 яйце

80 мл прясно мляко или сметана

кашкавал 

Начин на приготвянe

Смесете изварата със захарта, добавете стафидите, яйцето и разбъркайте добре. Напълнете канелоните с получената смес и ги наредете в намаслена тава. Пригответе соса като смесите горещото мляко с малко захар, около 1 с.л. Оставете на кипне и залейте. Поръсете с кашкавал и запечете за около 25 минути при умерена фурна.  

Още по темата
Още по темата
Канелони с плънка от пиле
Разтопете маслото в тиган и добавете брашното за около 2 минути на средно силен огън. Добавете млякото, индийското орехче и солта и оставете докато заври като бъркате...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц