Пастет от сьомга със скариди
Приготвяне
40 минути
Порции
12
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Почистете скаридите при необходимост. Подправете сьомгата и я запържете. Прибавете розмарина и мащерката. Извадете рибата и я оставете леко да се охлади, като я пасирате на кайма. Прибавете маскарпонето, ситно нарязания копър и отново пасирайте до еднородна смес. Запържете скаридите за около 3-4 минути и ги нарежете на едро, като ги добавите към пастета. Няколко парчета оставете да украса. Охладете преди сервиране.
Още по темата
Нарежете рибата на дребно и отделете кората и вътрешната костилка на авокадото. В подходящ съд ги смесете заедно с шерито, зехтина, обезкостените маслини, свареното...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп