Зеленчуци по сицилиански

Вегетарианска вкусотия за постен обяд


Приготвяне
40 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Нарежете почистените тиквички и патладжани на едри кубчета и ги задушете в олиото. Почистете чушките, нарежете ги на ситно и ги запържете в зехтина. Смесете ги с патладжаните, прибавете нарязаните каперси, ситно нарязания чесън, босилек, подправете на вкус, разбъркайте и оставете да се задушават за около 5 минути.
Още по темата

Просото се накисва за няколко часа за по-лесно увиране. Сменя се водата и се вари в съотношение 3:1, за да се поеме напълно. До момента на сервиране, просото се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп