Зелен фасул с топено сирене
Апетитна и бърза идея за цялото семейство
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разтопяваме маслото и в него запържваме нарязаните на филийки гъби и стрития чесън.Прибавяме сметаната разбита с водата и бульона и оставяме да кипне.Добавяме половината от сиренето нарязано на филийки и когато вече е разтопено добавяме фасула и разбъркваме всичко добре.Изсипваме в тава нареждаме отгоре останалото сирене и запичаме за около 10-15 мин. в гореща фурна до порозовяване на сиренето.Може да се поръси с копър.
Още по темата
Зеления боб се отцежда от водата и заедно с лука се смилат на машинката за месо и отново се отцежда. Яйцата са разбиват и към тях се прибавят нарязаният на ситно...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп