Сьомга със спанак и къри
Приготвяне
40 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете листата на спанака на едро, лука и чесъна на листо, а листата от кориандъра ги пасирайте. Загрейте фурната до 250 градуса. В тиган загрейте зехтина и кърито, запържете лука и чесъна до златисто. Прибавете спанака и оставете на силен огън за около 5-10 минути, докато не пусне вода. Подправете със сол и черен пипер и бъркайте. Към края прибавете кориандъра.
Рибата сложете в отделни парчета фолио и върху тях поставете от спаначената смес. Загърнете добре фолиото и печете във фурната за около 15 минути. Сервирайте с лимонов сок.
Още по темата
Загрейте скарата. Поръсете рибата с лимоновия сок, след това намажете с масло и подправете със сол и черен пипер. Поставете рибата на горещата скара с кожата надолу....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп