Запечено пиле с тиква и градински чай

Крехко месце с ароматна гарнитура за обяд


Приготвяне
60 минути
Порции

8

Начин на приготвянe
Загрейте фурната до 220 градуса. В намаслена тава, сложете тиквата, нарязаните лук и чесън, отгоре бутчетата, подправете по желание, поръсете с малко олио и запечете за 20 минути. Извадете, наредете отгоре листата градински чай, поръсете с кашкавал и запечете за още 15 минути или до готовност на месото.
Още по темата

Намажете бутчетата със сол и черен пипер и поръсете добре с брашно. В дълбок тиган загрейте малко зехтин и запържете пилето до златисто. Извадете готовите бутчета и в...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп