Задушени пилешки дреболии

Апетитна рецепта с евтини продукти


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Нарязаният зелен лук се задушава в олиото. Когато поомекне, към него се прибавят нарязаните пилешки дреболии и брашното. Добавят се настърганите на ренде домати, цялата люта чушка, черният и червен пипер, риганът и бульонът. Ястието се оставя да ври на тих огън, а когато е готово, се поръсва се с нарязания магданоз и девесил. Поднася се топло.
Още по темата

Агнешките дреболии (без черния дроб) се сваряват и нарязват на едри парчета. Нарязаните чушки и лук, а по желание и люти чушки, се задушават в загрятото олио около 10...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп